Tijdschrift voor Parapsychologie en Bewustzijnsonderzoek

Vanaf de oprichting van de SPR verscheen er een regelmatige publicatie 'Meededelingen der SPR'. Later kreeg het de naam 'Tijdschrift voor Parapsychologie'. Het huidige tijdschrift heeft als naam 'Tijdschrift voor Parapsychologie en Bewustzijnsonderzoek'. 

Het TvP anno nu bevat interviews met spraakmakende onderzoekers en publiceert artikelen en relevante nieuwsberichten over actuele wetenschappelijke experimenten op het gebied van bewustzijn en parapsychologie, verder vindt u er verslagen van intrigerende buitengewone en paranormale ervaringen, kritisch commentaar op mededelingen in media en wetenschap aangaande bewustzijn en parapsychologie, filosofische reflectie over deze onderwerpen, en nog veel meer. 

Gedurende een aantal jaren is het tijdschrift een uitgave geweest van de SPR en het Parapsychologisch instituut. Dit werd beheerd door een aparte stichting. Het tijdschrift is nu weer in beheer bij de SPR.

Elk papieren nummer wordt ook digitaal uitgebracht. U kunt zich ook opgeven om alleen het digitale tijdschrift te ontvangen. Dat is aanzienlijk voordeliger. De digitale nummers komen na 6 nummers in het archief.

De inhoudsopgaven van de de laatste nummers zijn hier te vinden.