Abonneren

Ingediend door fmelssen op do, 06/28/2018 - 16:35

Een jaarabonnement geeft recht op één jaargang van het tijdschrift. Een jaargang loopt doorgaans niet gelijk met een kalenderjaar. Soms wordt ook een thema dubbelnummer uitgebracht. U ontvangt het tijdschrift per post en u krijgt tevens toegang tot de digitale versie. U kunt zich ook alleen abonneren op een digitale versie.

U kunt ook een geschenkabonnement weggeven. Een geschenkabonnement loopt standaard een jaar en stopt dan automatisch. Naast uw eigen gegevens, vult u dan de adresgegevens in van diegene die het geschenkabonnement krijgt. U krijgt hiervoor dan de factuur per mail toegezonden (automatisch incasso is hiervoor niet mogelijk). U dient daarom uw E-mail hiervoor in te vullen.  

Daarnaast krijgt u een aanzienlijke korting op de jaarlijkse 'Dag van de Parapsychologie' en de 'Webinars', waar internationaal bekende onderzoekers vertellen over hun bevindingen en met u in discussie gaan. In principe maken we, ter vereenvoudiging van de administratie, geen onderscheid meer tussen leden van de vereniging SPR en abonnementen. Wilt u echter niet als SPR lid te boek staan, dan kunt u dat opgeven op het formulier.   

Geef SVP aan of u via automatisch incasso wilt betalen (u ontvangt dan een machtigingsformulier voor jaarlijkse afschrijving) of ieder jaar zelf het bedrag wilt overboeken.

Prijzen:

Regulier 27 Euro
Studenten 19 Euro
Digitaal 15 Euro
Digitaal studenten 09 Euro
Buitenland 45 Euro
Type abonnement
Lid van de vereniging
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.