Abonneren

Ingediend door fmelssen op do, 06/28/2018 - 16:35

Een jaarabonnement geeft recht op één jaargang van het tijdschrift. Een jaargang loopt doorgaans niet gelijk met een kalenderjaar. Soms wordt ook een thema dubbelnummer uitgebracht. U ontvangt het tijdschrift per post en u krijgt tevens toegang tot de digitale versie. U kunt zich ook alleen abonneren op een digitale versie.

U kunt ook een geschenkabonnement weggeven. Een geschenkabonnement loopt standaard een jaar en stopt dan automatisch. Naast uw eigen gegevens, vult u dan de adresgegevens in van diegene die het geschenkabonnement krijgt. U krijgt hiervoor dan de factuur per mail toegezonden (automatisch incasso is hiervoor niet mogelijk). U dient daarom uw E-mail hiervoor in te vullen.  

Daarnaast krijgt u een aanzienlijke korting op de jaarlijkse 'Dag van de Parapsychologie' en de 'Webinars', waar internationaal bekende onderzoekers vertellen over hun bevindingen en met u in discussie gaan. In principe maken we, ter vereenvoudiging van de administratie, geen onderscheid meer tussen leden van de vereniging SPR en abonnementen. Wilt u echter niet als SPR lid te boek staan, dan kunt u dat opgeven op het formulier.   

Geef SVP aan of u via automatisch incasso wilt betalen (u ontvangt dan een machtigingsformulier voor jaarlijkse afschrijving) of ieder jaar zelf het bedrag wilt overboeken.

Prijzen:

Regulier 27 Euro
Studenten 19 Euro
Digitaal 15 Euro
Digitaal studenten 09 Euro
Buitenland 45 Euro
Betaling
Type abonnement
Lid van de vereniging
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
Beeld-CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.